OVER ONS

 
oralfacial

Verwijspraktijk Voorschoten

Een moderne praktijk voor alle tandheelkundige behandelingen die de tandarts niet zelf uitvoert. Bijvoorbeeld: implantaten, röntgendiagnostiek en parodontologie. De kliniek beschikt over de nieuwste technologie. Het team van specialisten en deskundigen combineert professionaliteit en vakkundigheid met aandacht voor de patiënt.

www.verwijspraktijkvoorschoten.nl

OralFacial Aesthetics

Oral Facial Aesthetics biedt behandelingen met injectables. Met botox en fillers zijn veel verschillende cosmetische correcties mogelijk. Ook medische klachten zoals migraine, tandenknarsen en overmatig zweten kunnen behandeld worden. Injectables kunnen uw kwaliteit van leven enorm verhogen.

www.oralfacialaesthetics.nl

voorschoten
tppdc

Tandartspraktijk & Dental Clinic Prinsenhof

De patiënt staat voorop bij Tandartspraktijk Prinsenhof. Iedereen kan bij ons terecht, ook angstige patiënten. De toepassing van lachgas kan de behandeling minder belastend maken. Wij leggen veel nadruk op preventie van klachten. Een gezonde mond is onderdeel van een goede algehele gezondheid.

www.tandartspraktijkprinsenhof.nl

Huisarts S. Farsi

Deze NHG-geaccrediteerde huisartsenpraktijk, geleid door huisarts Farsi, combineert een patiëntgerichte aanpak en zorgkwaliteit. U vindt er een huisarts, een huisarts in opleiding, praktijkverpleegkundigen en een praktijkondersteuner van de GGZ. Ook is er een speciaal vrouwenspreekuur en een avondspreekuur.

www.huisartsfarsi.nl

huisarts
plexxus

Plexxus Fysiotherapie & Diëtetiek

Plexxus is een praktijk voor fysiotherapie en dieetadvisering. Het team van fysiotherapeuten heeft ruime kennis en ervaring bij het behandelen van fysieke klachten. De diëtiste kan u adviseren over alles wat met voeding en eetgewoonten te maken heeft.

www.plexxus.nl

Praktijk voor Logopedie Voorschoten

De logopedist onderzoekt en behandelt problemen op het gebied van stem, spraak, gesproken en geschreven taal, gehoor en kauwen en slikken. Wij werken samen met het consultatiebureau, huisartsen, tandartsen, orthodontisten, fysiotherapeuten en verschillende kindertherapeuten. Bij spraak-taalontwikkelingsproblematiek is er nauw contact met de peuterspeelzaal, het kinderdagverblijf of de basisschool van het kind. 

www.logopedievoorschoten.nl

logopedie
scal

SCAL Medische Diagnostiek

Sinds 50 jaar verricht SCAL medisch diagnostisch onderzoek op verzoek van huisartsen en andere verwijzers in de regio Leiden. Als patiënt kunt u voor verschillende onderzoeken, zoals bloed- of urineonderzoek, dichtbij huis terecht. De diagnoses worden snel geleverd en zijn van hoge kwaliteit.
Maandag t/m donderdag 08.00 - 12.00 en 13.00 - 14.30 uur kan er bloed geprikt worden bij SCAL medische diagnostiek (vakanties zijn uitgesloten).

Helaas kan er i.v.m. vakantie niet geprikt worden van maandag 12 maart tot en met vrijdag 16 maart,

www.scallab.nl

Ontspanningspraktijk Padme

Padme is een ontspanningspraktijk voor yoga, massage en training. De werkwijze is klantgericht, flexibel en deskundig. Er wordt gewerkt met kleine groepen er is veel aandacht voor persoonlijke begeleiding. In Voorschoten bieden we voorlopig alleen yoga aan op de zaterdagen.

www.yogapadme.nl

padme