Het gezondheidscentrum

Het modernste gezondheidscentrum van de regio vindt u in Voorschoten. In dit nieuwe, goed bereikbare centrum vindt u verschillende gezondheidsdiensten onder een dak. Wat ons onderscheid van anderen is onze multidisciplinaire aanpak, het gebruik van nieuwe technieken en onze ruime openingstijden.

Waarom kiezen voor Gezondheidscentrum Voorschoten:

  • Meerdere disciplines onder een dak
  • Multidisciplinaire aanpak
  • Ruime openingstijden
  • Modernste technieken
  • Zeer toegankelijk
  • Ruime parkeergelegenheid

JUST DIGG IT 

Justdiggit is een organisatie die ecosystemen herstelt en strijd voert tegen droogte en klimaatverandering. Nu al is zo’n 25% van al het land op aarde aan het degraderen. Justdiggit wil die ontwikkeling stoppen. Dat doet zij met hulp van eeuwenoude ‘water harvesting’- technieken en in samenwerking met organisaties zoals Wageningen Universiteit en de UNCCD, een organisatie van de Verenigde naties (VN). De VN heeft berekend dat 20 miljoen km2 van de verdroogde gebieden wereldwijd hersteld kan worden. In Kenia ontwikkelt Justdiggit momenteel haar eerste hydrologische corridor, een serie van vergroeningsprojecten die samen een positieve impact hebben op de watervoorziening, de biodiversiteit en het lokale klimaat. Met deze campagne brengt Justdiggit haar inspanningen voor een groene planeet op een aansprekende manier voor het voetlicht. Want een gezonde ecologie en economie gaan hand in hand.

Vermelding in Voorschotense krant

Samen met Aidsfonds op weg naar een einde aan aids

Tandarts Farsi steunt sinds 2017 ook Aidsfonds met een deel van de inkomsten van zijn praktijk in Voorschoten. "Ik heb bewust gekozen voor Aidsfonds, omdat ik geloof dat we binnen een paar jaar écht verschil kunnen maken. Door meer geld beschikbaar te stellen voor voorlichting over hiv en aids wordt discriminatie en uitsluiting minder. Daar ben ik van overtuigd."

Tandarts Farsi investeert in het opleiden van vrouwelijke ‘gezondheidsondernemers’ in Kenia. Deze gezondheidsondernemers starten een eigen (mobiele) drogisterij in gebieden waar veel hiv voorkomt. Zij geven met behulp van tablets betrouwbare voorlichting over hiv en verkopen gezondheidsproducten, waaronder condooms. Daar profiteert ook de gemeenschap rondom deze ondernemers van. Recent onderzoek van de Vrije Universiteit heeft aangetoond dat er meer bewustzijn is over hiv in gebieden met ‘gezondheidsondernemers’. Met als gevolg: minder nieuwe hiv-infecties en minder uitsluiting van mensen met hiv. Een prachtig doel.
www.aidsfonds.nl

Ambassadeur Werkgevers-Service Punt

Tandarts Farsi is ambassadeur van het WerkgeversServicePunt en in die hoedanigheid hebben wij Debby van ’t Zand aangenomen, die een afstand tot de arbeidsmarkt heeft. WSP is een organisatie die zich inzet voor mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Dit kan zijn door een ziekte of handicap of door reorganisaties en leeftijd.

Wilt u een afspraak met één
van onze zorgaanbieders?

Afspraak maken

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit! Onze Kwaliteitsnormen: